Referenciák


ReferenciákKapcsolat

Ügyfeleink különböző területeken tevékenykednek, és mi büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk vállalkozásuk sikeréhez. Az általunk nyújtott személyre szabott könyvelési megoldások, az adóügyi tanácsadás és a pénzügyi tervezés terén elért eredmények a referenciáinkban tükröződnek.

A hátunk mögött álló több, mint 20 év alatt indítottunk már útjára több vállalkozást is, például ingatlan bérbeadás, üzemeltetés vagy építőipar, kivitelezés területen.

Végzünk a forinttól eltérő devizanemben történő könyvelési feladatokat például elektronikai alkatrész gyártással foglalkozó partnerünk részére.

A folyamatos jogszabályi változásokat naprakészen követve könyvelünk a legkülönbözőbb területeken is, úgy mint vagyonkezelés és tanácsadás, gépjármű kereskedelem, autójavítás, interim menedzsment, ingatlanforgalmazás, építőipar, rendezvényszervezés, bolti kis- és nagykereskedelem, vagy élelmiszeripar.

Gördülékenyen kezeljük a külföldi ÁFA visszaigényléssel kapcsolatos kérdéseket, amit újság- és papíráru kiskereskedelemmel foglalkozó ügyfelünk is alá tud támasztani.

Könyvelünk több külföldi tulajdonú menedzsmenttel rendelkező cégnek is például ipari-, építőipari gépek bérbeadásával, értékesítésével foglalkozó partnerünknek. Részükre havonta angol nyelvű riportot, kimutatást készítünk, hogy naprakészen követhessék cégük pénzügyi helyzetét.

Találkoztunk már ritkább, egyedi kérdésekkel is például hajbeültetés, szépségipar területén.

Naprakészek és tapasztaltak vagyunk webáruházak, online kereskedelem, szoftverfejlesztés területén tevékenykedő vállalkozások sajátos számviteli kérdéseiben is.

Sajátos adózását koordináljuk több Magyarországról külföldi munkáltatónak dolgozó ügyfelünknek is.

Elégedett partnereink között tudhatunk továbbá ügyvédi irodát, idegenforgalmi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozást, kávé, tea kis- és nagykereskedelmet, hulladékgazdálkodással foglalkozó céget, táncstúdiót, kávégép szervízt és kereskedelmet, vagy belföldi és nemzetközi személyszállítást végző vállalkozást is.

Könyvelési szolgáltató lévén volt már feladatunk végelszámolás levezénylése is, melynek során az elő- és felkészüléstől kezdve a különböző buktatók figyelembevételén keresztül a legoptimálisabb megszűnésig kísérhettük végig megbízónkat.

Az elégedett ügyfelek mindig a legjobb referenciák, és büszkék vagyunk arra, hogy hosszú távú partneri kapcsolatokat építhettünk ki velük. Reméljük és örömmel várjuk, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthessük.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné személyre szabott könyvelési megoldásainkat kipróbálni, lépjen kapcsolatba velünk! Köszönjük, hogy érdeklődik szolgáltatásaink iránt.